Waarom deze website

Maart 2020…. Corona-crisis.

Ik ben met van alles en nog wat bezig en opeens stopt er een deel van het leven… namelijk het fysieke sociale deel. Bibliotheken zijn gesloten, archieven zijn gesloten. Én alle horeca is gesloten. Met het openbaar vervoer kan je maar beter niet reizen. Op bezoek bij iemand wordt afgeraden.

Het enige sociale uitje op een dag is een paar boodschappen doen.
Voor mijn website over mijn familie   ons soort mensen  kan ik niet meer op stap. Geen archieven bezoeken, geen bibliotheken. Voor mijn sociale contacten kan ik niet meer lekker uit eten. Kortom… we zijn allen aan huis gekluisterd.

Dan besluit ik om een nieuw project op te starten. Ik verzamel alle gedichtenbundels, verhalenbundels, sprookjesbundels die we in huis hebben en zoek uit welke ik aantrekkelijk vind om voor te lezen. Ook op het internet zijn de mooiste gedichten en verhalen te vinden. Ik koop een eenvoudige microfoon en begin met het maken van audiobestanden.

Die audiobestanden verzamel ik op deze website en iedereen die dat leuk vindt kan er naar luisteren.

Ik verzamel gedichten en verhalen van bekende mensen, probeer op zoek te gaan naar wat onbekendere mensen en kom verrassende dingen tegen. Het project kan groot worden, klein blijven. De toekomst zal het leren.

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.